Voimavaraleirille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 17.5. klo 10

Voimavaraleirille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 17.5. klo 10

Voimavaraleiri on Trasekin ja Transtukipisteen vuosittain järjestämä yhteisöllinen leiri. Leiri on tarkoitettu kaikille transihmisille, muunsukupuolisille, intersukupuolisille, sukupuoltaan pohtiville sekä heidän läheisilleen.

Leiripaikka vaihtelee vuosittain, jotta se tavoittaisi paremmin eri puolilla Suomea asuvat ihmiset. Tänä vuonna leiri järjestetään Porin lähellä 19.-21.8.

Tyypillisesti leirin ryhmissä on käsitelty osallistujia koskettavia aiheita monipuolisesti. Lisäksi leirin ohjelmaan on kuulunut myös vapaaehtoista rentoa liikuntaa, pelejä ja muuta hauskaa yhdessäoloa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista, mihinkään ei ole pakko osallistua. Toivomme Sinun kirjoittavan ilmoittautuessasi toiveitasi ryhmien aiheiksi, koska haluamme koota leirin ohjelman leiriläisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta mahdollisuuksien mukaan.

Majoitumme 4-8 hengen huoneissa. Lisäksi voi majoittua omassa teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Leiri maksaa 100 euroa työssäkäyville ja 75 euroa muille. Leirin hintaan sisältyy ruokailu. Pyrimme huomioimaan erityisruokavaliot.

Leirille on mahdollista ottaa mukaan palvelukoira, mutta ei lemmikkejä, jotta leiri olisi mahdollisimman esteetön myös allergisille. Esteettömyys on huomioitu leirikeskuksessa kohtalaisesti: majoitusrakennukseen, ruokalaan ja ryhmätilaan on liuskat ja leirikeskuksesta löytyy yksi esteetön wc ja yksi esteetön kylpyhuone. Leirikeskuksen sauna ei kuitenkaan ole esteetön. Tarkempia esteettömyystietoja voi tiedustella Transtukipisteen palveluohjaajalta sähköpostitse: miska.salakka [at] seta.fi tai puhelimitse: 0503716899.

Ilmoittautuminen leirille alkaa tiistaina 17.5. klo 10.00, ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta http://trasek.fi kun ilmoittautuminen on auennut.  Ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun on maksanut leirimaksun. Aikaisempina vuosina paikat ovat täyttyneet nopeasti, joten suosittelemme toimimaan ripeästi, mikäli haluat päästä tämän vuoden Voimavaraleirille.  Pyydämme sinua myös ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti, mikäli et voikaan ottaa vastaan sinulle varattua leiripaikkaa.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design