Viikolla 10 tavallista enemmän tapahtumia Transtukipisteellä

Viikko 10 on tavallista vilkkaampi Transtukipisteellä.

Tiistaina 8.3. juhlistetaan kansainvälistä naistenpäivää viettämällä Transnaistenpäivää klo 18 alkaen. Tänä vuonna tilaisuudessa on alustuksia ja keskustelua. Alustuksen otsikkoina on ainakin Feminismi ja trans sekä Naisen itsekunnioitus sekä mahdollisesti muutakin. Tervetuloa keskustelemaan!

Torstaina 10.3. on joka torstaiseen tapaan vapaamuotoinen kahvi-ilta klo 19-21. Tervetuloa kahville, teelle tai ihan vain juttelemaan ja tapaamaan muita!

Lauantai 12.3. on ryhmäpäivä. Tuolloin kokoontuvat naisten (klo 13-15), läheisten (klo 16-18) ja transgendereiden (klo 17-19.30) ryhmät. Tervetuloa ryhmäilemään!

Sunnuntain 13.3. aloittaa klo 13-16 Miesten ryhti ja liike -työpaja. Työpajassa mietitään, miten vääränlainen yläkroppa vaikuttaa transmiesten ja muiden transmaskuliinien ryhtiin sekä tehdään yksinkertaisia ryhtiin vaikuttavia harjoituksia. Jokainen osallistuja päättää itse, mitä harjoituksia tekee ja mitä ei. Ilmoittautuminen katriina.aamunkajo [at] seta.fi, 050-3031522.

Sunnuntaita jatkaa Runouden ja taiteen iltamat, jossa Krisse Sydän esittää runojaan, laulaa ja soittaa kitaraa sekä esittelee työn alla olevaa taidenäyttelyä Moderni Hermafroditos.

 

Tapahtumista löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa muualta Transtukipisteen sivustolta, kalenterista ja Toiminta-osiosta.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design