Vertaistuki internetissä

keskustelu.seta.fi

Yleistä hlbtiq-keskustelua. Tervetuloa mukaan keskustelemaan, vaihtamaan ajatuksia ja kysymään neuvoja!

Sinuiksi-chat

Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi järjestää chat-vertaisryhmiä, jotta jokaisella sateenkaarevalla suomalaisella on mahdollisuus saada liveaikaista vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa. Kaikkia chatteja vetävät Sinuiksi-palvelun kouluttamat vertaisohjaajat.

www.puuteri.org

Sivusto feminiinisen spektrin transihmisille ja heidän läheisilleen josta löytyy keskustelufoorumi, chatti, wiki sekä tapahtumakalenteri. Puuteri on rennon asenteen omaava paikka niin transvestiiteille, korjausprosessissa oleville naisille, transgendereille kuin kaikille muille jotka kokevat aiheiden koskettavan itseään.

www.wtftm.org

WTFTM on vertaistukifoorumi kaikille transmaskuliinisille ihmisille, jotka on syntymässä määritelty tytöiksi tai intersukupuolisiksi ja jotka kokevat, että tämä on heille väärä tai riittämätön määritelmä. Kohderyhmäämme kuuluvat sekä perinteisesti että moninaisemmin sukupuolittuvat transihmiset.

http://sukupuolikuu.palstani.com

Sukupuolikuu toivottaa tervetulleeksi kaikki, jotka identifioituvat transsukupuolisiksi, transgender-ihmisiksi, transtaustaisiksi ym., tai kokevat kuuluvansa mihin tahansa sukupuolivähemmistöön, tai jotka kyseenalaistavat sukupuoltaan tai jotain sen osa-alueista. Muunsukupuolisille on avoimen alueen lisäksi rajattu keskustelualue.

Lisäksi on olemassa salaisia ja suljettuja facebook-ryhmiä eri kohderyhmille. Näistä voit kysyä lisää palveluohjaajaltamme: miska.salakka[at]seta.fi.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design