Vertaiskeskustelija nuorelle

Vertaiskeskustelija nuorelle

Onko oppilaitoksessasi nuori, joka pohtii sukupuoltaan tai sukupuolen ilmaisuaan? Onko nuorella kysymyksiä sukupuolen moninaisuudesta, joihin et ammattilaisena osaa vastata?

Transtukipisteeltä on mahdollista tilata koulutettu vertaiskeskustelija tapaamaan nuorta. Tapaamisen kesto on 45 minuuttia ja tapaamisia yhdelle nuorelle on enintään kaksi. Tapaaminen järjestetään koulun tiloissa ja nuoren toiveet huomioiden mukana tapaamisessa voi olla esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai kuraattori. Keskustelun tarkoituksena on tarjota nuorelle mahdollisuus peilata omaa sukupuoltaan sekä lisätä myönteisiä tulevaisuudennäkymiä. Vertaiskeskustelija kertoo oman tarinansa liittyen sukupuoleen tai sukupuolettomuuteen ja antaa nuorelle mahdollisuuden kysyä sukupuoleen liittyviä kysymyksiä.

Tällä hetkellä vertaiskeskustelijoita on saatavilla Helsingissä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä ja Turussa. Tavoitteenamme on laajentaa toiminta kattamaan koko Suomen. Palvelu on suunnattu yläkouluikäisille ja toisen asteen oppilaitoksessa opiskeleville.

Kysy lisää palveluohjaajaltamme:

Miska Salakka, miska.salakka@seta.fi
Lataa esite tästä [pdf]

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design