Vaikuta kertomalla kokemuksistasi – osallistu eurooppalaiseen LHBT-kyselyyn!

Eurooppalainen LHBT-kysely kerää tietoa niiden täysi-ikäisten lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transihmisten kokemuksista, jotka asuvat Euroopan unionissa tai Kroatiassa. Kyselyyn voi vastata netissäkesäkuun 2012 loppuun saakka. Voit täyttää kyselyn suomeksi tai jollain muulla Euroopassa yleisesti puhutuista kielistä.

Eurooppalainen LHBT-kysely tuottaa tietoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksista ja mielipiteistä EU:n LHBT-politiikan tueksi. Vastaamalla autat kartoittamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia, mielipiteitä ja tarpeita. Mitä suurempi vastaajamäärä, sitä suurempi on tulosten luotettavuus. Kyselyyn vastaaminen on täysin anonyymiä.

Tutkimuksen järjestää Euroopan unionin perusoikeusvirasto (FRA) ja toteuttaa tutkimus- ja konsultointiyritys Gallup Europe.

Suomenkielisen kyselyn ensimmäisessä versiossa olleet käännösvirheet on pyritty korjaamaan.

Kyselystä on lisätietoa Facebook-ryhmässä.

Kiitos, kun osallistut. Jaa linkki kyselyyn Facebookissa ja Twitterissä ja kerro kyselystä ystävillesi!

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design