Uutta Transtukipisteellä: Rakkaussuhdelauantait ja -perjantait syksyllä

Uutta Transtukipisteellä: Rakkaussuhdelauantait ja -perjantait syksyllä

Transtukipiste aloittaa yhdessä Parisuhdekeskus Katajan kanssa uudenlaisen toiminnan pareille ja moniskunnille, joissa yksi tai useampi kumppani kuuluu sukupuolivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan: Rakkaussuhdelauantait/-perjantait.

Rakkaussuhdetapaamisissa on tarkoitus keskittyä hetkeksi suhteen hyvään – siihen mistä saamme voimaa. Arjessa tulee unohtaneeksi kertoa kumppanille/ kumppaneille mistä hänessä/ heissä pitää. Rakkaussuhdetuokio on tarkoitettu pareille ja moniskunnille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä.

Parisuhdekeskus Katajan aiemmin järjestämät Parisuhdelauantait ovat olleet kovin suosittuja. Tarkoitus on toteuttaa teemalliset, pariskuntien/ moniskuntien omaa keskinäistä työskentelyä sisältävät tapaamiset Transtukipisteellä syksyllä 2015 kaksi kertaa ja keväällä 2016 kaksi kertaa. Teemat täydentävät toinen toisiaan. Kerrat toimivat myös toisistaan irrallaan, eli ei tarvitse osallistua kaikkiin kertoihin.

Ensimmäinen Rakkaussuhdelauantai Transtukipisteellä on 19.9. klo 12–16.

Kukin kerta kestää kahveineen noin kolme tuntia. Ohjaajina toimivat Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere ja Kataja Parisuhde-keskuksen psykoterapeutti, projektityöntekijä Terhi Väisänen. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 2.9.2015.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Eepu Autere
eepu.autere[at]seta.fi tai 050 303 1522
(keskiviikkoisin klo 14-16 saa parhaiten kiinni puhelimitse).

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design