Uutiskirje ammattilaisille

Uutiskirje ammattilaisille

Ilmestyneet uutiskirjeet

Uutiskirje 3/2018
HUOM! Uutiskirjeessä on kirjoitusvirhe koskien transpoliklinikoiden muunsukupuolisia koskevan hoidon jatkumista. Oikea muotoilu on: ”Transtukipisteen saamien tietojen mukaan transihmisiä hoitavilla yksiköillä on tavoitteena jatkaa ei-binäärien hoitamista vuodenvaihteen jälkeen.”

Uutiskirje 2/2018

Uutiskirje 1/2018

Uutiskirje 1/2017

Julkaisupäivät 2018

26.9. ja 12.12.

 

Tilaa Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje

Transtukipisteen uutiskirje sote-alan ammattilaisille ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uutiskirje lähetetään MailChimp-palvelun välityksellä. 

Tilaamalla uutiskirjeet annat suostumuksen Seta ry:lle käsitellä ja säilyttää uutiskirjeen tilauksen yhteydessä ilmoittamiasi henkilötietoja. Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään Seta ry:n tietosuojakäytännön (julkaistaan Eu:n tietosuoja-asetuksen voimaan astuessa 25.5.) ja Mailchimp-palvelun käytänteiden mukaisesti. Jos muutat mielesi milloin tahansa, voit erota listalta painamalla unsubscribe-painiketta minkä tahansa MailChimp-palvelun kautta tulleen sähköpostiviestin alalaidasta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedottaja@seta.fi. Käytämme ja säilytämme henkilötietojasi huolellisesti emmekä luovuta niitä edelleen.

 

Sähköpostiosoite
Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design