Uusi valtakunnallinen neuvontapalvelu auttaa myös transihmisiä ja intersukupuolisia, heidän läheisiään sekä aiheesta kiinnostuneita

Puhelin- ja verkkopalvelusta saa tukea seksuaaliseen suuntautumiseen ja/tai sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Päivystys on avoinna maanantaisin klo 19-21 ja torstaisin klo 10-12.

Neuvontatyöntekijät Jussi Nissinen ja Tommi P. Pesonen vastaavat puhelimeen ja kirjallisiin kysymyksiin päivystysaikoina.

Palvelu on avoin kenelle tahansa, jota seksuaalinen suuntautuminen (mm. homo, bi, lesbo) tai sukupuolen moninaisuus (mm. trans, transvestiitti, queer, gender, inter, muunsukupuolisuus) pohdituttaa joko omakohtaisesti tai esim. perheen jäsenen tai läheisen kokemusten kautta.

Kysyä voi mistä tahansa mieltä askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen ja/tai sukupuolen moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä, kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, aseksuaalisuudesta, parisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, eheyttämisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.

Lisätietoa saa täältä.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design