Uusi keskustelufoorumi sukupuolivähemmistöille

Uusi keskustelufoorumi sukupuolivähemmistöille

Tammikuun alussa avattiin kotimainen sukupuolivähemmistöille suunnattu keskustelufoorumi Sukupuolikuu. Setan keskustelufoorumin trans-alueiden sulkemisen jälkeen uusi foorumi on erittäin tervetullut.

Sukupuolikuun ylläpitäjät kertovat, että foorumille ovat tervetulleita kaikki, jotka identifioituvat transsukupuolisiksi, transgender-ihmisiksi, transtaustaisiksi ym., tai kokevat kuuluvansa mihin tahansa sukupuolivähemmistöön, tai jotka kyseenalaistavat sukupuoltaan tai jotain sen osa-alueista. Muunsukupuolisille on avoimen alueen lisäksi rajattu keskustelualue.

Setan keskustelufoorumilla oli käyttökatko vuodenvaihteessa ja foorumin toiminta on palannut normaaliksi. Yleiskeskustelua ja hlbtiq-aiheisiin liittyvää keskustelua voi jatkaa entiseen malliin.

Tutustu: 

http://sukupuolikuu.foorumini.com/

Muut verkon vertaistukifoorumit:

www.keskustelu.seta.fi
www.puuteri.org
www.translaheiset.net/
www.wtftm.org

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design