Tule esiintymään yhteisöseminaariin 21.11.2015

Tule esiintymään yhteisöseminaariin 21.11.2015

 

Osana sukupuolivähemmistöjen TransHelsinki-tapahtumaa järjestetään lauantaina 21.11. päivällä Helsingissä yhteisöseminaari sukupuolivähemmistöille ajankohtaisista aiheista. Haemme tilaisuuteen lyhyitä puheita, esityksiä sekä muunkinlaista ohjelmaa.

Tule mukaan esiintyjäksi tai ilmianna kaverisi joka olisi loistava tilaisuuteen. Toivomme moninaista esiintyjäjoukkoa. Kysy meiltä lisätietoa!

Aikaisempina vuosina puheenvuoroissa on ollut niin omakohtaisia kokemuksia,sukupuolentutkimusta, poliittisia tilannekatsauksia, tietoa esimerkiksi ajankohtaisista sukupuolivähemmistöjä koskevista projekteista sekä lyhyitä voimauttavia esityksiä.

Tänä vuonna esilläolleita teemoja ovat muun muassa liikunta, urheilu sekä lapset tai lapsettomuus. Emme kuitenkaan ole rajoittuneet näihin aihepiireihin, ja esitykset muistakin aiheista ovat lämpimästi tervetulleita.

Esityksien pituus on yleensä vaihdellut 10-30 minuutin välillä, mutta sekä pidemmät että lyhyemmät ohjelmanumerot ovat sopineet tapahtumaan hyvin.

Esityksiin on käytettävissä valkokangas, läppäri, pieni äänentoisto, sekä pienehkö lava. Ilmoitathan tarvitsemasi tekniikan ajoissa. Tilaan on pari askelmaa, mutta paikalta löytyy siirrettävä luiska. Pyrimme järjestämään tilasta helposti saavutettavan ja kerromme mielellämme lisää yksityiskohdista.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
taru[at]trasek.fi

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design