Transtukipisteen palveluohjaajaksi valittiin Miska Salakka

Transtukipisteen palveluohjaajaksi valittiin Miska Salakka

Transtukipisteelle palveluohjaajaksi ja neljänneksi työntekijäksi on valittu Miska Salakka (30). Salakka on vuoden vaihteessa valmistunut sosionomi (AMK) Turun ammattikorkeakoulusta. Hän on tutkinut opinnäytetyössään muunsukupuolisuutta.

Salakka on jo entuudestaan toimistolla tuttu kasvo, sillä hän poseeraa kasvona useissa Setan ja Transtukipisteen materiaaleissa ja hän on suorittanut harjoittelujakson Transtukipisteellä viime syksynä. Salakka on toiminut aiemmin myös vammaispalveluiden parissa ja vapaaehtoisena muun muassa vertaisryhmäohjaajana ja Sinuiksi-hankkeen tukichatin ohjaajana.

Palveluohjaaja täydentää Transtukipisteen asiantuntijatiimiä sekä kehittää muun muassa toiminnan ruotsinkielisyyttä ja valtakunnallisuutta sekä sähköisiä palveluita. Salakka aloittaa tehtävässään maaliskuun alussa.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design