Transtukipisteelle Vuoden Kristiina -palkinto Helsingin yliopiston sukupuolentutkijoilta

Transtukipiste nimitettin Vuoden Kristiinaksi. Kuningatar Kristiinan nimeä kantavan kunniapalkinnon myöntää vuosittain Helsingin yliopiston sukupuolen tutkimuksen oppiaine taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt sukupuolen tutkimusta.

”Helsingin yliopiston sukupuolentutkimuksen oppiaineella on ilo antaa Vuoden Kristiina 2011 -nimitys ja kunniakirja Transtukipisteelle tärkeästä työstä transihmisten ja heidän läheistensä tukemiseksi sekä näkyvästä roolista sukupuolen monimuotoisuuden sinnikkäänä esiintuojana, asiantuntijana ja yhteiskunnallisena keskustelijana. Transtukipiste on esimerkillisellä tavalla tehnyt tunnetuksi sukupuolentutkimusta ja sen työssä yliopistollisen sukupuolentutkimuksen saavutukset ovat löytäneet tiensä käytännön vaikutuksiksi ihmisten elämään.” Lue lehdistötiedotekokonaan.

Kunniakirja luovutettiin Kristiina 20 vuotta juhlaseminaarin yhteydessä 13.5.2011 Transtukipisteen työntekijöille. Lue kiitospuhe.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design