Transmaskuliinien vanhempien leiri 11.-13.3.2016

Sateenkaariperheet ry järjestää isävuoden kunniaksi ensimmäisen transmaskuliinien vanhempien vertaisleirin Suomessa. Leiri on aikuisten viikonloppuleiri ja se järjestetään Naantalin Kunstenniemessä pe 11. – su 13.3.2016.

Leirille ovat tervetulleita isät, vaarit, isäpuolet, osa-aikaisät sekä kaikki muut itsensä isiksi, äidiksi tai muuksi vanhemmaksi kokevat transmaskuliiniset. Tämä ensimmäinen leiri on siis suunnattu niille, joilla on jo lapsia. Seuraavalle leirille ovat tervetulleita myös lapsesta haaveilevat. Leirin suunnittelijat ja vetäjät ovat itsekin transsukupuolisia isiä ja leirillä on tarkoitus yhdessä tuottaa transmaskuliinien vanhemmuudesta kertovaa materiaalia. Viikonlopun ohjelmassa on keskustelua, rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuus osallistua toiminnalliseen (ulko-)ohjelmaan.

Leiriohjelman suunnittelee vapaaehtoisista koostuva leiritiimi. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain iltapalasta sunnuntain lounaaseen. Leirin hinta on 50e/henkilö. Hinta sisältää majoituksen, ruoat ja leiriohjelman.

Tule mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: 

https://my.surveypal.com/trans-isien-viikonloppu

info@sateenkaariperheet.fi

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design