TransHelsinki alkaa tänään torstaina 16.11.

TransHelsinki-tapahtumia on vuonna 2017 marraskuussa usealla viikolla. Koko ohjelman löydät täältä.

Täsäs tietoa torstain 16.11. tapahtumista:

Oikeus omaan nimeen -seminaari klo 17.30–19.00, Helsingin yliopiston päärakennus luokka 14. Osoite Fabianinkatu 33 4. krs.

Tilaisuudessa käsitellään nimilakiesityksen sisältämiä ongelmia sateenkaariväelle. Lakiesitys on ollut lakivaliokunnan käsittelyssä ja sen laatima versio tule täysistuntokäsittelyyn marraskuun aikana. Kantansa esityksen aiheuttamista vaikutuksista jäsenistönsä tilanteeseen esittävät Trasek ry, Sateenkaariperheet ry, Translasten ja nuorten perheet ry Dreamwearclub ry ja Seta ry.

Tilaisuudessa on paikalla myös edustaja Tasa-arvovaltuutetun toimistosta. Paikalle on myös kutsuttu edustajat eduskuntaryhmistä.

Saavutettavuus: Tila on esteellinen. Opaskoirat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Induktiosilmukkaa tai tulkkausta ei ole saatavilla. Ovet ovat raskaat avata, joten ole järjestäjään yhteydessä mikäli tarvitset apua.

Tapahtuma Facebookissa täällä: https://www.facebook.com/events/494346620934266/

Lauluharjoittelua Transgender Day of Remebrance (TDOR)- muistotilaisuutta varten, 17.30-19.00, Transtukipisteellä
Tämänvuotisessa Transgender day of Remembrance -muistotilaisuudessa lauletaan! Tule harjoittelemaan lauluja etukäteen turvallisessa ympäristössä Demian Seesjärven ja Marika Kivisen johdolla Transtukipisteelle (Pasilanraitio 5, 2. kerros). Lämpimästi tervetuloa laulutaitoon katsomatta!

Transtukipisteen kahvi-ilta / Thursday Coffee Evening, 19.00-21.00. Pasilanraitio 5, 2 kerros. 

Kahvi-ilta on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus pohtineet omaa sukupuoltaan sekä heidän läheisilleen. Tervetulleita ovat esimerkiksi transihmiset, intersukupuoliset, sukupuolettomat, sukupuolikapinalliset tai muuten vaan sukupuoltaan pohtivat.
Kahvi-illan on tarkoitus tarjota turvallinen tila vapaaseen oleskeluun ja keskusteluun, joka ei ole ohjattua. Paikalle saa tulla myös vain kuuntelemaan. Ryhmän alussa esittäydytään lyhyesti. Paikalle saa tulla myöhemminkin.
Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on. Kahvi-illan keskustelut ovat luottamuksellisia ja paikalla kunnioitetaan kaikkien oikeutta määritellä itsensä tai olla määrittelemättä itseään mitenkään sekä oikeutta käyttää itsestään sitä nimeä, jota haluaa. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi yhtään sen enempää kuin haluat.
Tule kanssamme nauttimaan keskustelusta ja tarjolla olevista kahvista, teestä, kekseistä ja vihanneksista!
Saavutettavuus: Setan ja Transtukipisteen toimistolle toiseen kerrokseen kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Pasilanraition puolella on pyörätuoliluiska. Alaovet ovat raskaat avata, joten voit pyytää henkilökuntaa saapumaan vastaan alaovelle.

Accessibility: The office on the second floor is accessible from Pasilanraitio where the ramp, buzzer and the elevator are located. If needed, you can ask through the door phone someone of the staff to open the door downstairs because the main doors are quite heavy.

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design