Tika-hanke lisää tietoa intersukupuolisuudesta – koodinaattorin paikka auki!

Transtukipiste käynnistää vuonna 2018 Tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille – TIKA-hankkeen. Hankkeessa kerätään tietoa intersukupuolisten ja heidän läheistensä tarpeista, kehitetään sensitiivisiä kohtaamisen malleja asiakastilanteisiin ja kootaan asiantuntijaverkosto edistämään intersukupuolisten oikeuksia ja palvelun saantia. Intersukupuoliset ihmiset ovat kiinteästi osallisina hankkeen toteuttamisessa.

3-vuotisen hankkeen koordinaattorin hakukuulutus on luettavissa Setan sivuilla. Tehtävä täytetään 1.2.2018 lukien tai sopimuksen mukaan. Hakemukset lähetetään osoitteeseen rekry@seta.fi viimeistään 8.1. Lisätietoja tehtävästä antaa Transtukipisteen johtava sosiaalityöntekijä Maarit Huuska 22.12. klo 9-14 ja 8.1. 9.30-14.00. Haastattelut järjestetään Helsingissä 16.-17.1.2018.

TIKA-hanke käynnistää myös Transtukipisteen organisaatiomuutoksen kohti Sukupuolen osaamiskeskusta, joka muodostetaan vuonna 2020.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design