Tervetuloa tutkivaan työpajaan!

Kutsumme sinut mukaan tutkivaan työpajaan kehittämään päihde- ja mielenterveystyön palveluita sateenkaarinuorten näkökulmasta. Miten palveluita voitaisiin kehittää vastaamaan paremmin sateenkaarinuorten tarpeisiin? Mitä palveluiden ammattilaisten pitäisi mielestäsi ottaa huomioon?

Tervetuloa pohtimaan ja keskustelemaan!

Työpajat ovat osa Nuorisotutkimusverkoston, Setan ja EHYT ry:n yhteistä tutkimushanketta Sateenkaarinuoret päihde- ja mielenterveyspalveluissa, jossa tarkoituksena on kartoittaa ja kehittää päihde- ja mielenterveyspalveluita sateenkaarinuorten näkökulmasta. Hankkeen ensimmäinen osa koostui palveluiden ammattilaisten haastatteluista ja verkkokyselytutkimuksesta. Tarkoituksena on, että työpajoihin osallistuu niin päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisia kuin sateenkaarevia tai sateenkaarevasti ajattelevia nuoria. Työpajoissa ammattilaiset ja nuoret voivat yhdessä arvioida palvelujen toimintaa, tunnistaa palveluiden ongelmakohtia sekä ideoida mahdollisia kehitysehdotuksia.

Jos kaikille osallistujille sopii, keskustelu nauhoitetaan tutkijoiden käyttöön osaksi tutkimusaineistoa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne anonymisoidaan raportointivaiheessa. Nuorisolain mukaisesti katsomme nuoriksi kaikki alle 29-vuotiaat, mutta tutkimukseen osallistujien olisi hyvä olla kuitenkin yli 15-vuotiaita.

Tilaisuutta alustavat Nuorisotutkimusverkon tutkijat Inka Sirén ja Noora Hästbacka. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Työpajojen ajankohdat ja paikat

Helsinki:
ma 23.5.2016 klo 13–17, Seta ry:n toimisto (Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki)
ke 1.6.2016 klo 16–20, EHYT ry:n keskustoimisto (Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki)

Tampere:
ke 25.5.2016 klo 16.30–, Pirkanmaan SETA ry (Kuninkaankatu 15 A T1, 33210 Tampere)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu pian noora.hastbacka@nuorisotutkimus.fi!

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti) sekä mihin työpajaan haluat osallistua. Saat vahvistusviestin osallistumisesta työpajaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen (tilaisuuksiin mahtuu korkeintaan 20 henkeä/työpaja.) Seuraa siis sähköpostiasi ilmoittautumisen
jälkeen! Kyselyt työpajaan liittyen noora.hastbacka[at]nuorisotutkimus.fi / 044 9418 502

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design