Täydennyskoulutusta ammattilaisille 26-27.3, aiheena Sukupuolen moninaisuus, perhe ja lapset

 

Sateenkaariperheet ry järjestää Setan ja sen Transtukipisteen kanssa täydennyskoulutuspäivän perheiden kanssa työskenteleville  ammattilaisille, jotka haluavat oppia lisää sukupuolen moninaisuudesta 26.-27 maaliskuuta.

paikka: Helsingin yliopisto, Siltavuorenpenger 10 (Aurora), auditorio 230

hinta: 30 e/päivä tai 50 e/koko seminaari (hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit)

Ilmoittaudu 2.3 mennessä

https://my.surveypal.com/Transseminaarin-ilmoittautuminen

torstai 26.3. ”Sukupuolen abc”

perjantai 27.3 ”Sukellus syvemmälle sukupuoleen”

Teemoja: lasten sukupuolen ilmaisu, transnuoret, transvestisuus ja parisuhde, syväsukellus omaan sukupuoleen, trans terapiassa ja työntekijöillä heräävät tuntemukset, kysymykset työskenneltäessä  sukupuolen moninaisuuden kanssa.

Kouluttamassa mm. psykologi Katarina Alanko, parisuhdeneuvoja- ja kouluttaja/perheterapeutti Terhi Väisänen, psykoterapeutti Jussi Nissinen, Transtukipisteen johtava sosiaalityöntekijä/perheterapeutti Maarit Huuska, integratiivinen psykoterapeutti Katja Kurri, professori Kirsi-Vainio Korhonen ja lastenkirurgi Mika Venhola, seksuaalipedagogi Juha Kilpiä ja kirjailija Tiia Forsström (ent. Aarnipuu). Päivät avaa tasa-arvovaltuutettu.

 

 

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design