Tarvitaanko HeSetalle oma transryhmä?

Keskustelutilaisuus transryhmän tarpeellisuudesta Helsingin seudun Setassa torstaina 9.9.2010 klo 18.00 Kääntöpaikan klubi-tilassa osoitteessa Intiankatu 1.

Useilla Setan alueellisilla jäsenyhdistyksillä on oma transryhmänsä. Ne tarjoavat transihmisille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon ja yhteisistä asioista keskusteluun. Samalla ne auttavat jäsenyhdistyksiä muotoilemaan kantojaan transihmisiä koskevissa asioissa ja vaikuttavat sitä kautta Setan linjauksiin.

Pääkaupunkiseudulla transihmisten ryhmät ovat tähän asti keskittyneet transtukipisteelle. Nyt tarkoituksena on selvittää, onko pääkaupunkiseudulla halua ja tarvetta myös muunlaiseen, transihmisten omaehtoiseen toimintaan HeSetassa.

Tule kuulemaan mitä HeSetalla on tarjottavana transihmisille ja kertomaan mitä sinulla on tarjota HeSetalle sekä ennen kaikkea keskustelemaan transryhmän tarpeesta ja tavoitteista. Voit myös kertoa kiinnostuksesi tulla jakamaan ryhmän vetovastuuta.

Jos kiinnostusta riittää, ryhmä käynnistetään vielä syksyllä.

Lisätiedot: katja.rajaniemi (at) heseta.fi

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design