TÄRKEÄÄ: Setan keskustelufoorumilla tietomurto

Setan keskustelufoorumiin on tehty tietomurto. Foorumin tunnuksia, salasanoja ja käyttäjien sähköpostiosoitteita on vuodettu. Keskustelufoorumi on tämän vuoksi toistaiseksi poissa käytöstä, joten foorumin tunnusta tai salasanaa ei pysty tällä hetkellä itse muuttamaan eikä foorumia käyttämään. Myös Setan ja Transtukipisteen nettisivujen toiminnassa voi olla katkoksia tietoturvatoimien vuoksi.

Jos olet Setan keskustelufoorumin käyttäjä ja käytät samaa tunnusta tai salasanaa jossain muussa palvelussa, vaihda käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ko. palveluissa mahdollisimman pian. Julkaistut sähköpostiosoitteet mahdollistavat käyttäjiin kohdistuvat huijausyritykset, joilla mahdollisesti pyritään hankkimaan lisää tietoja. Älä vastaa tunnuksiin liittyviin kyselyihin sähköpostitse äläkä syötä käyttäjätunnusta ja salasanaa muihin www-palveluihin paitsi kirjautuessasi salasanan vaihtamista varten.Vuoto on todennäköisesti tapahtunut elokuussa 2011. Sen jälkeen foorumille rekisteröidyt tunnukset eivät tietojemme mukaan ole vuotaneet. Foorumin tämänhetkinen alusta on päivitetty ja suhteellisen turvallinen.

Ylläpito pyrkii luomaan foorumin käyttäjille väliaikaiset salasanat ja ilmoittamaan ne käyttäjille. Tämän jälkeen foorumi voidaan avata uudestaan ja käyttäjät pääsevät vaihtamaan salasanansa itse.

Tiedotamme asiasta lisää näillä sivuilla heti, kun lisätietoa on.

Viestintäviraston tiedote

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design