Torstain kahvi-ilta (joka toinen viikko, parillisina viikkoina)


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 28 joulukuu 2017


Kahvi-ilta on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus pohtineet omaa sukupuoltaan sekä heidän läheisilleen. Tervetulleita ovat esimerkiksi transihmiset, intersukupuoliset, sukupuolettomat, sukupuolikapinalliset tai muuten vaan sukupuoltaan pohtivat.

Kahvi-illan on tarkoitus tarjota turvallinen tila vapaaseen oleskeluun ja keskusteluun, joka ei ole ohjattua. Paikalle saa tulla myös vain tutustumaan toimintaan. Kahvi-illan alussa esittäydytään lyhyesti. Paikalle saa tulla myöhemminkin. Tarjolla myös pieni valikoima lautapelejä ja piirustusmateriaaleja.

Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on. Illan keskustelut ovat luottamuksellisia ja paikalla kunnioitetaan kaikkien oikeutta määritellä itsensä tai olla määrittelemättä itseään mitenkään sekä oikeutta käyttää itsestään sitä nimeä, jota haluaa. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi yhtään sen enempää kuin haluat.

Tule kanssamme nauttimaan keskustelusta ja tarjolla olevista kahvista, teestä, kekseistä ja vihanneksista!

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design