Suhdetuokio: Vuorovaikutus


Tapahtuman tiedot


Transtukipiste järjestää lauantaina 1.12. klo 11-15 Suhdetuokion pariskunnille, moniskunnille sekä esimerkiksi ystävyksille, joissa yksi tai useampi osapuoli kuuluu sukupuolivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa ihmissuhdettaan. Voit siis tulla tuokioon sinulle tärkeän ihmisen kanssa, suhteen ei tarvitse olla romanttinen/parisuhde.

Tuokio on tarkoitettu suhteille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä. Tapaamisissa työskennellään alustuksen jälkeen kumppanin/ystävän/läheisen kanssa, ryhmäkeskustelua ei käydä. Tämän suhdetuokion teemana on vuorovaikutus.

Ohjaajana toimii Transtukipisteen palveluohjaaja Miska Salakka. Tuokio järjestetään Transtukipisteellä (Pasilanraitio 5, 2. kerros).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:18.11. mennessä lomakkeella

Voit tarvittaessa ilmoittautua myös puhelimitse 050 371 6899 (parhaiten tavoitat puhelinajalla keskiviikkoisin klo 14-16).

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design