Sateenkaariseniorien kahvit

Sateenkaariseniorien kahvit


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 25 maaliskuu 2017


Sateenkaarisenioreille tarkoitettu avoin ja luottamuksellinen ryhmä kokoontuu Palvelutalo Kantin Pysäkin tiloissa. Pal­velutalo sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Humalistonkatu 4, 00250 Helsinki.

Ryhmä kokoontuu seuraavan kerran poikkeuksellisesti keskiviikkona 26.4. klo 17-19. 

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmä on tarkoitettu seniori-ikäisille ja sitä lähestyville. Tar­koituksena on tarjota turvallinen tila keskustella ohjaajien johdolla. Uusien on helppo tulla mukaan, ja joka ryhmäkerran alussa käydään kuulumiskierros. Ryhmä on luonteeltaan ver­taistuellinen ja sen aikana keskustellaan osallistujille tärkeistä aiheista. Toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien toivei­den mukaisesti. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksel­lisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus sekä kunnioittaminen.

Ohjaajina toimivat Setan ja Transtukipisteen työntekijät.

Lisätietoja antaa Transtukipisteen palveluohjaaja puhelimitse numerosta 050 371 6899 tai sähköpostitse osoitteesta miska.salakka@seta.fi.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design