Rakkaussuhdetuokio

Rakkaussuhdetuokio


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 10 kesäkuu 2017


Setan Transtukipiste järjestää keväällä 2017 yhdessä Perhesuhdekeskuksen kanssa kaksi rakkaussuhdetuokiota pareille ja moniskunnille, joissa yksi tai useampi kumppani kuuluu sukupuolivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan.

Rakkaussuhdetapaamisissa on tarkoitus keskittyä hetkeksi suhteen hyvään – siihen mistä saamme voimaa. Arjessa voi tulla unohtaneeksi kertoa kumppanille/kumppaneille mistä hä­nessä/heissä pitää. Rakkaussuhdetuokio on tarkoitettu pareille ja moniskunnille, jotka eivät ole akuutissa kriisissä. Tapaamisissa työskennellään alustuksen jälkeen kumppani(e)n kanssa, yhteistä ryhmäkeskustelua ei käydä.

 

13.5. klo 12–16: teemana rakkaussuhteen ristiriidat

10.6. klo 12-16: teemana rakkaussuhteen voimavarat

Voitte osallistua molempiin tai sitten vain toiseen rakkaussuhdetuokioon.

Ohjaajina toimivat Setan Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere ja palveluohjaaja Miska Salakka sekä Perhesuhdekeskuksen työntekijä, psykoterapeutti Terhi Väisänen. Tuokiot järjestetään Transtukipisteellä (Pasilanraitio 5, 2. kerros).

Ilmoittautuminen toukokuun tuokioon 8.5. mennessä, kesäkuun tuokioon 2.6. mennessä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

miska.salakka[at]seta.fi tai puhelimitse 050 371 6899 (parhaiten tavoitat puhelinajalla keskiviikkoisin klo 14-16). Ilmoitathan, mikäli sinulla on erityisruokavalio.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design