Nuorten ryhmä Transtukipisteellä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 17 joulukuu 2017


Nuorten ryhmä on tarkoitettu noin 15-21 -vuotiaille sukupuoleltaan moninaisille ja sukupuoltaan pohtiville nuorille. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa sunnuntaisin klo 15-17 Transtukipisteellä ja noin kerran kuussa maanantai-iltaisin klo 17-19 Snellussa. Nuorten ryhmä on avoin ryhmä, johon voi tulla myös kesken vuoden (ei ilmoittautumista). Keskusteluteemat ja ryhmän toteuttamistavat vaihtelevat ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus ja kunnioittaminen. Osallistua voi sillä tavalla kuin itselle on luontevaa, puhumispakkoa ei ole. Jos ryhmään tulo jännittää, voi halutessaan ottaa mukaan luotetun ystävän. Ryhmää ohjaavat Transtukipisteen Kuura, Snellun Lennu ja vertaisohjaajat.

Tulethan ajoissa! Me ohjaajat olemme huomanneet, että mikäli ihmiset saapuvat tipoitellen, ryhmän aloitus venyy pitkälle ja ryhmän kulku ja osallistujien turvallisuudentunne kärsii.

Lisätietoja: kuura.autere [at] seta.fi

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design