Muunsukupuolisten ryhmä

Muunsukupuolisten ryhmä


Tapahtuman tiedot

  • Date:

 

Ryhmään tullaksesi sinun ei tarvitse ajatella olevasi muunsukupuolinen, sukupuoleton, transgender, genderqueer, genderfluid tai yhtään mikään. Jos haluat yhdessä muiden kanssa pohtia omaa, ehkäpä epätyypillistä sukupuolikokemustasi, tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle. Kävijöiden toiveista voimme vertaistuellisen keskustelun lisäksi toisinaan tehdä jotakin toiminnallista, kuten esimerkiksi painaa paitoja tai esitellä lempikirjojamme liittyen sukupuolen moninaisuuteen. Erityisistä teemoista informoimme edellisellä ryhmätapaamisella sekä nettisivuilla. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus sekä kunnioittaminen.

Muunsukupuolisten ryhmä kokoontuu kerran kuussa Transtukipisteellä (Pasilanraitio 5, 2. kerros). Keväällä 2017 ryhmä kokoontuu vaihtelevasti perjantaisin tai lauantaisin, eri kellonaikoina.

Kevään tapaamiset ovat:


lauantaina 18.2. klo 11-13: Mahdollisuus askarrella keskustelun lomassa. Ohjaajat varaavat askartelutarvikkeita ja ideoita niitä tarvitseville osallistujille. Mukaan saa tulla myös vain juomaan kahvia/ teetä ja oleskelemaan.
lauantaina 18.3. klo 15-17: Vertaistuellisen keskustelun lisäksi kokoamme yhdessä listan hyvistä nettisivuista, YouTube-kanavista, nettisarjakuvista ja muista jotka käsittelevät muunsukupuolisuutta.
perjantaina 28.4. klo 18-20: Ei erityistä teemaa
lauantaina 3.6. klo 12-14: Mahdollinen teema tarkentuu myöhemmin.

Ryhmää ohjaa Transtukipisteen palveluohjaaja Miska yhdessä Transtukipisteen tuntityöntekijän kanssa. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja osoitteesta miska.salakka[at]seta.fi tai puhelimitse 050 371 6899.

 

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design