Muunsukupuolisten ryhmä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 17 joulukuu 2017


Ryhmään tullaksesi sinun ei tarvitse ajatella olevasi muunsukupuolinen, sukupuoleton, transgender, genderqueer, genderfluid tai yhtään mikään. Jos haluat yhdessä muiden kanssa pohtia omaa, ehkäpä epätyypillistä sukupuolikokemustasi, tämä ryhmä on tarkoitettu sinulle. Kävijöiden toiveista voimme vertaistuellisen keskustelun lisäksi toisinaan tehdä jotakin toiminnallista, kuten esimerkiksi painaa paitoja tai esitellä lempikirjojamme liittyen sukupuolen moninaisuuteen. Erityisistä teemoista informoimme edellisellä ryhmätapaamisella sekä nettisivuilla. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus sekä kunnioittaminen.
Ryhmää ohjaavat Transtukipisteen työntekijöistä vuorotellen pareittain Miska, Sasu ja Kuura. Tulethan ajoissa – tämä parantaa keskustelun sujuvuutta ja edesauttaa ryhmän turvallista ilmapiiriä.

Muunsukupuolisten ryhmä kokoontuu kerran kuussa Transtukipisteellä (Pasilanraitio 5, 2. kerros).

Syksyn ajat ovat:

sunnuntaisin klo 11-13

1.10., 29.10., 12.11. ja 17.12.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design