Miesten ryhmä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 02 joulukuu 2017


Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka ovat tai pohtivat ehkä olevansa transmiehiä. Ryhmässä käsitellään sukupuolta, kokemusta sukupuolesta ja mahdollisia sukupuolen korjaushoitoja sekä kohtaamisia läheisten ja muiden ihmisten kanssa. Tavoitteena on mahdollistaa ryhmässä nousevien teemojen käsittely vertaistuellisesti, jotta ymmärrys ja jaksaminen voivat lisääntyä. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa lauantaisin klo 14-17.

Syksyn 2017 päivämäärät ovat: 

30.9.
28.10.
2.12.

Tulethan ajoissa – tämä parantaa keskustelun sujuvuutta ja edesauttaa ryhmän turvallista ilmapiiriä.
Yleensä tapaamiset ovat Setan toimistolla Pasilassa, mutta silloin tällöin tapaamiset voivat olla muuallakin. Mikäli tapaamiset ovat jossain muualla, siitä ilmoitetaan täällä ja Transtukipisteen Facebook-sivulla.

Ohjaajana toimii Mio Kivelä, jolta voi kysyä lisätietoa

sähköpostitse mio.kivela[at]gmail.com tai puhelimitse 041 5070533.

Lisätietoja antaa tarvittaessa myös Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere: eepu.autere[at]seta.fi puh. 050 303 1522

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design