Lasten, varhaisnuorten ja vanhempien vertaistukiryhmä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 07 huhtikuu 2018


Onko lapsesi 3-14 -vuotias ja miettii sukupuoltaan?
Transtukipiste ja Sateenkaariperheet ry järjestävät yhteistyössä sukupuoleltaan erityislaatuisten lasten ja varhaisnuorten vertaistapaamisia keväällä 2018 seuraavina päivinä:

lauantaina 3.2. klo 11-13.30
sunnuntaina 4.3. klo 11-13.30
lauantaina 7.4. klo 11-13.30

Tapaamiset ovat Sateenkaariperheiden tiloissa osoitteessa Hämeentie 29A, 7. kerros.
Uudet lapset, varhaisnuoret ja vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita!

Tiedossa tutustumista, leikkiä, lautapelejä ja juttelua. Pidetään ensin esittäytymiskierros, jossa sekä lapset että vanhemmat ovat mukana. Sitten jakaudumme lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiin. Lapsille on omaa ohjelmaa Transtukipisteen palveluohjaaja Miska Salakan, Sateenkaariperheiden Kaisa Niittysen sekä vertaisohjaajan kanssa. Nuorille taas on ohjelmaa Transtukipisteen yhteisäpedsgogin Sasu Mattilan ohjauksessa. Vanhemmille pidetään samaan aikaan vertaiskeskustelupiiri, jota ohjaa Transtukipisteen sosiaalityöntekijä-perheterapeutti Maarit Huuska.
Tulethan ajoissa – tämä parantaa keskustelun sujuvuutta ja edesauttaa ryhmän turvallista ilmapiiriä.
Lisätietoja voit kysyä palveluohjaajalta sähköpostitse osoitteesta miska.salakka[at]seta.fi tai puhelimitse numerosta 050 371 6899

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design