Läheisten ryhmä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma on käynnissä alkaen 14 syyskuu 2018 kunnes 14 joulukuu 2018. Sen seuraava esiintymä on 26.10.2018 18.00


Vanhempien ja muiden läheisten ryhmä tapaa syksyllä 2018 neljä kertaa perjantaisin klo 18-20.

HUOM: marraskuun tapaaminen siirtyikin jo lokakuulle eli lokakuussa on kaksi tapaamista (5.10. ja 26.10.), marraskuussa ei ole tapaamista!

Ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu sukupuolivähemmistöihin kuuluvien (esimerkiksi transihmisten, intersukupuolisten ja sukupuoltaan pohtivien ihmisten) vanhemmille ja isovanhemmille, mutta myös muut sukulaiset (sisarukset, sedät, tädit, kummit jne.) ovat lämpimästi tervetulleita. Kumppaneille ja puolisoille on oma, erillinen ryhmänsä. Läheisten ryhmässä keskitytään aiheisiin, jotka ovat tärkeitä osallistujille, painopisteenä läheisen oma jaksaminen ja kysymykset. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus sekä omien ja toisten rajojen kunnioittaminen. Ryhmän ohjaajana toimii Transtukipisteen Kuura Autere, kahvia keittävät vapaaehtoiset.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design