Kumppaneiden ja puolisoiden ryhmä


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 16 joulukuu 2017


Kumppaneiden ja puolisoiden ryhmään ovat tervetulleita kaikki transihmisen kanssa suhteessa olevat ja seurustelua harkitsevat sekä eronneet. Voit tulla puolisoiden ryhmään sellaisena kuin olet. Ryhmässä on turvallista jakaa niin iloja kuin surujakin. Käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksellisuus ja itsemäärittelyoikeus sekä omien ja toisten rajojen kunnioittaminen.
Ryhmässä keskustellaan läsnäolijoille ajankohtaisista aiheista. Painopiste on puolison omissa ajatuksissa, tunteissa ja kokemuksissa. Käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa:

seksuaalisuus ja seksuaali-identiteetti
oma sukupuoli-identiteetti
”kaapista tulo”: ratkaisut transprosessista ja -taustasta kertomisen suhteen
prosessiin liittyvät käytännön asiat, esimerkiksi hormonien vaikutukset ja lääkäritapaamiset
perhe- ja parisuhdekäsitykset sekä lapset
suhteet vanhempiin, työkavereihin jne.
suhteen hoitaminen, eroaminen, eri ratkaisut

 

Paikalle on mahdollista tulla jo klo 11.45 vapaamuotoisen kuulumisten vaihdon sekä kahvin keiton ja tilan järjestelyn merkeissä. Tulethan ajoissa – tämä parantaa keskustelun sujuvuutta ja edesauttaa ryhmän turvallista ilmapiiriä.
Ryhmä on avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua, joten voit tulla mukaan myös kesken kauden, käydä tutustumassa ryhmään kertaluonteisesti tai käydä ryhmässä vain silloin tällöin.

Ryhmää ohjaa Transtukipisteen työntekijä ja vertaisohjaaja.

Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta kuura.autere[at]seta.fi tai puhelimitse numerosta 050 303 1522

 

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design