Kaffekvällen


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 06 heinäkuu 2017


Kaffekvällar ordnas för svenskspråkiga transpersoner, interkönade, ickebinära, för de som funderar på sitt kön och för deras närstående.
Kaffekvällen erbjuder en trygg plats för samvaro och diskussion. Under kaffekvällen följer vi samma regler som i de andra referensgrupperna på Transstödcentralen: Diskussionen är konfidentiell. Alla har rättighet att definiera sig själv eller att låta bli. Du kan använda det namn på dig själv som känns bäst. Du är inte tvungen att delta i diskussionen, du kan också bara vara med och lyssna.
Transstödcentralens servicehandledare Miska Salakka och samhällspedagog Sasu Mattila leder diskussionen tillsammans med Transstödcentralens frivilliga.

Kom med och njut av diskussionen och serveringen (kaffe, te, frukter, grönsaker och småkakor)!
Nästa kaffekvällen ordnas torsdag 6.7. klockan 19-21
exceptionellt i Regnbågsfamiljer rfs lokal på Tavastvägen 29, 7. våningen (Hämeentie 29, 7. krs.).
Om du har någonting att fråga, kan du skicka e-post eller textmeddelande till addressen sasu.mattila@seta.fi eller till nummret 050 3264504.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design