Tanssi-liiketerapiaa tarjolla syksyllä Transtukipisteellä!

Etsin yksilöasiakasta tanssi-liiketerapaopintojeni loppuvaiheen työharjoitteluun. Opiskelen tanssi-liiketerapeutiksi Eino Roiha -instituutissa (Jyväskylä).

Kysymykseen voi tulla lähinnä n. syyskauden mittainen terapiasuhde. Tapaamiset esim. 3-4 kertaa kuussa, paikkana Transtukipiste ja/tai oma terapiatilani Espoon Vanhassakartanossa. Tarjoan työharjoitteluterapiaa opiskelijahintaan, asiakkaan maksukyky huomioiden.

Otteeni terapiatyöhön on trans/queer/poly -sensitiivinen. Tanssi-liiketerapia voi soveltua hyvin myös tueksi tai jatkoksi käynnissä olevalle tai päättyneelle psykoterapiaprosessille.

Tanssi-liiketerapia kuuluu luoviin taideterapiamuotoihin, ja siinä työskennellään ensisijaisesti kehon, liikkeen ja tanssin avulla. Mitään erityisiä tanssitaitoja tai -valmiuksia ei tarvita. Terapian ei myöskään tarvitse välttämättä sisältää tanssimista, halu työskennellä keholähtöisesti riittää. Terapian aihepiirejä voivat olla vaikkapa omaan kehollisuuteen ja liikkeeseen tutustuminen, kehotietoisuuden ja kehollisen rentouden lisääminen, elämäntilanteeseen liiityvien kysymysten käsittely tai fyysisten ja psyykkisten haasteiden kanssa työskentely.

Yhteydenotot sähköpostitse: Jeena Kulju, jeena@iki.fi.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design