Syys- ja lokakuussa Savikuoro-kuvanveistotyöpaja varhaisnuorille

Syys- ja lokakuussa Savikuoro-kuvanveistotyöpaja varhaisnuorille

Transtukipisteen ja Sateenkaariperheet ry:n varhaisnuorten ryhmän syys- ja lokakuun tapaamiskerroilla luvassa kuvanveistotyöpaja työväenopiston tiloissa! Työpaja on tarkoitettu kaikentasoisille 12-15-vuotiaille sukupuoltaan pohtiville ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille.

Aika: la 29.9. ja la 27.10. klo 11.30-14.00

Paikka: Opistotalo, Kallio, Helsinginkatu 26, 1krs, Keramiikkaluokka.

Aloitamme kuvanveiston klo 11.30 Opistotalolla (keramiikkaluokka on pääovien jälkeen oikealla). On myös mahdollista tulla Sateenkaariperheiden tilojen kautta (Hämeentie 29a) klo 11.00, josta lähdetään porukalla Opistotalolle. Uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita! Osallistuminen on ilmaista, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista. Huom. tapaamiskerrat kestävät tavallista pidempään.

Lisätietoja voit kysyä Transtukipisteen yhteisöpedagogilta sähköpostitse osoitteesta sasu.mattila[at]seta.fi tai puhelimitse numerosta: 050-3264504.
———————————————————-
Alla lisää työpajasta ja Ennistä:

Ennin kuvanveistotyöpajassa tutustutaan saveen ja toteutetaan yhteisesti moninaisuutta käsittelevä pienoisveistosinstallaatio Savikuoro. Savikuoro on vertauskuva kuulluksi ja nähdyksi tulemisin tarpeesta ja oikeudesta. Samalla leikitellään ajatuksella, mitä jos mykät ja jähmettyneet veistokset heräisivät henkiin ja niillä olisi oma ääni? Mitä ne sanoisivat tai tekisivät? Kiljuisivatko ne vihasta vai kehräisivätkö ne onnesta.

Välillä meistä kaikista varmasti saattaa tuntua siltä, että meitä ei nähdä tai kuulla? Transtukipisteen kanssa yhteistyössä toteutettava yhteisteos tehtiin aikaisemmin Ateneumissa 2016 ja löydät Ateneumin Savikuorosta lisää kuvia Ennin blogista: http://ennikalilainen.tumblr.com/

Transtaustainen Enni kertoo työpajan aikana myös itsestään, työstään, taiteilijuudesta ja harrastuksistaan. Enni on koulutukseltaan kuvataiteen maisteri ja ammatiltaan kuvanveistäjä, joka opettaa kuvanveistoa Helsingin työväenopistossa. Hän on myös Tyttörullalautailijat ry:n puheenjohtajana järjestänyt skeittausta translapsille ja -nuorille.
Lisää Ennistä: Instagramissa @enni_kalilainen ja https://melumagazine.com/haastattelu-enni-kalilainen/

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design