Suljettu ääniopetusryhmä transmaskuliineille Transtukipisteellä

Musiikkipedagogi (AMK), sertifioitu TRE-ohjaaja ja transmiesten äänenmuutokseen erikoistunut laulunopettaja Demian Seesjärvi ohjaa suljettua äänityöpajaa transmiehille ja muille transmaskuliineille Setan Transtukipisteen tiloissa marras-joulukuussa 2016.

Yhteisessä työpajassa käydään läpi eri keho-/ääniharjoitteita, joilla muuttuvaa ääntä voidaan harjoittaa ja huoltaa. Opetuksessa pyritään huomioimaan jokaisen yksilöllinen sukupuolikokemus ja äänelliset lähtökohdat. Aikaisempaa laulutaustaa ei tarvita.
Lisäksi Seesjärvi esitelmöi transmiesten äänenmuutokseen liittyvän tutkimuksensa pääkohdat, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille liittyen äänenmuutokseen transmiehillä.

Opetuskerrat:

keskiviikko 9.11. klo 18:15

keskiviikko 23.11. klo 18:15

keskiviikko 7.12. klo 18:15

Ilmoittaudu MOLEMPIIN osoitteisiin: eepu.autere@seta.fi; demianseesjarvi@gmail.com.

Ilmottautumisen yhteydessä voit esittää lyhyesti toiveita kurssin sisällöstä. Esimerkiksi millaisia haasteita on ollut äänen kanssa ja mihin kaipaisit helpotusta. Kerro myös, jos haluat kokeilla TRE:tä jonain kertana.

Uusia osallistujia ei oteta ilmoittautumisen päätyttyä.

Tila: Setan Transtukipiste, Pasilanraitio 5, 2. krs. Paina summeria niin avaamme alaoven.

Lisäksi on mahdollista varata yksityis- /pienryhmätunteja etukäteen sähköpostitse demianseesjarvi@gmail.com.

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design