Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje alkaa ilmestyä vuoden lopussa

Ajankohtaista tietoa sukupuolen moninaisuudesta ja Transtukipisteen työstä on saatavilla nyt myös uutiskirjeen kautta. Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirjeen voit tilata Ammattilaisille-sivulta.

Uutiskirje on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään transihmisiä ja intersukupuolisia ihmisiä sekä heidän läheisiään. Uutiskirjeessä julkaistaan tutkimuskatsauksia ja -tiivistelmiä, tietoa tuoreista hoitosuosituksista, hyviä käytänteitä ja uutisia sukupuolen moninaisuudesta. Ensimmäinen uutiskirje ilmestyy viikolla 50.

Uutiskirjeen on määrä ilmestyä neljä kertaa vuodessa ja sitä toimittavat Transtukipisteen työntekijät yhdessä Setan tiedottajan kanssa. Opinnäytetöitä, pro gradu -tutkimusten tai väitöskirjojen tiivistelmiä, kuten myös tietoa transihmisille ja intersukupuolisille suunnatuista muista palveluista voi tarjota os. tiedottaja@seta.fi.

Tilaa Sukupuolen moninaisuus tänään -uutiskirje

Transtukipisteen uutiskirje sote-alan ammattilaisille ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Sähköpostiosoite
Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design