Setan ja Transtukipisteen ilmeet uudistuivat

Setan ja Transtukipisteen ilmeet uudistuivat

Seta ja Transtukipiste ottavat 30.8. käyttöön uuden ilmeensä, johon kuuluvat värimaailma, järjestölliset tunnukset ja kirjasimet. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä järjestön materiaaleissa ja vuoden vaihteesta lähtien myös uudistettavilla verkkosivuilla.

Uuden ilmeen toteuttajaa haettiin alkuvuodesta ilmoituksella. Toteuttajaksi valittiin helsinkiläinen muotoilu- ja suunnittelupalveluyritys Musta Design. Ilmeen uudistamisesta vastasi suunnittelija Tomi Tallqvist. Tunnuksissa oleva typografia on hänen omaa käsialaansa.

”Musta Design halusi olla mukana luomassa uutta ilmettä Setalle ja Trastukipisteelle, sillä pidämme niiden tekemää työtä arvokkaana. Uusi ilme on luotu tiiviissä yhteistyössä Setan ja Transtukipisteen kanssa käyttäjälähtöisyyden toimintaperiaatteella, jotta ilme kuvastaa parhaalla tavalla toiminnan tavoitteita”, Tallqvist kertoo.

”Seta erottuu suomalaisessa järjestökentässä nyt omalla selkeällä visuaalisella identiteetillä. Yhdenmukaisuus mahdollistaa ihmisoikeustyön näkyvämmän ja rohkeamman esille tuomisen niin materiaaleissa, tapahtumissa kuin verkossakin”, toteaa Setan tiedottaja Eliisa Alatalo.

Järjestöllisten tunnusten lisäksi uudistuksessa luotiin Setan ja Transtukipisteen juhlavuosi-ilmeet. Setan perustamisesta tulee kuluneeksi ensi vuonna 40 vuotta ja Transtukipisteen 20 vuotta.

Lisätietoa:

Setan ja Transtukipisteen tunnukset ja juhlavuositunnukset 2014

Setan toimittajaopas – päivitetyllä ulkoasulla

HUOM: mahdollisesti eri tietokoneiden näytöistä johtuen kaikkien kuvien värit eivät toistu oikeanlaisena.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design