Setan ammatilliset koulutukset

Setan ja Transtukipisteen ammatillisissa koulutuksissa käsitellään sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta sekä sateenkaariperheitä tilaajan toiveiden sekä osallistujien perustietojen mukaisesti. Tavoitteena on kehittää koulutettavien ammatillista osaamista moninaisen asiakaskunnan parissa tehtävässä työssä.

Koulutuksessa tutustutaan sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuteen liittyvään ajankohtaiseen tietoon ja käytössä olevaan terminologiaan sekä tarjotaan osallistujille välineitä pohtia omia asenteitaan ja ammatillisia kohtaamisia uuden tiedon valossa. Seta kouluttaa erityisesti sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia ja ammattiin opiskelevia sekä viranomaisia. Teemoina ovat myös yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymykset, lainsäädäntö ja ihmisoikeudet.

Kouluttajina toimivat Setan ja Transtukipisteen työntekijät. Kouluttajien asiantuntijuus perustuu järjestömme pitkäaikaiseen asiakastyöhön, jäsenjärjestötoimintaan, vaikuttamiseen, kansainväliseen yhteistyöhön, aktiiviseen tiedonhankintaan ja tiedon tuottamiseen erityisesti sukupuolen moninaisuudesta. Kouluttajillamme on osaamista koko ihmisen elinkaaren ajalta aina varhaiskasvatuksesta vanhustyöhön.

Koulutuksissa hyödynnetään myös kokemuskouluttajia eli itse seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä, joiden omakohtaiset kokemukset tuovat syventävän ulottuvuuden oppimisprosessiin.

Setasta voi tilata luennoitsijan esimerkiksi seminaareihin, ammatillisiin tapahtumiin ja teemapäiviin. Oppilaitokset, työyhteisöt ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat tilata koulutuksen omiin toimitiloihinsa tai tulla vierailulle Setan toimistolle Helsinkiin.

Koulutuskokonaisuudet räätälöidään aina tilaajan tarpeiden mukaan. Järjestämme sekä peruskoulutuksia että syventäviä koulutuksia. Koulutuskielinä ovat suomi, ruotsi tai englanti.

Hinta

Tuntihinta      110 €
Puoli päivää   300 €
Koko päivä     600€

Pääkaupungin ulkopuolisista koulutuksista voidaan periä matkakorvaus.

Lisätietoa: 

Marita Karvinen
koulutussuunnittelija
p. 0405704328
marita.karvinen[at]seta.fi

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design