Seta muuttaa elokuussa Pasilaan

Uuden toimiston haku on saatu päätökseen. Kesän jälkeen valtakunnallisen Setan väki asemoituu vehreään Länsi-Pasilaa.

 

Valtakunnallisen Setan toimisto muuttaa 1.9. Helsingin Länsi-Pasilaan osoitteeseen Pasilanraitio 5. Allekirjoitukset vuokrasopimukseen saatiin 5.6. ja tupaantuliaisia vietetään syksyllä. Odotamme innolla siirtymistä uusiin valoisiin tiloihin keskeiselle paikalle. Toimisto sijaitsee hyvien raitiovaunu- ja bussireittien varrella ja aivan Pasilan aseman tuntumassa. Luonnonläheisyyttä tuo parinsadan metrin päästä alkava Keskuspuisto.

Uudet tilat ovat Setan toimintaperiaatteiden mukaan esteettömät. Toiminta ja palvelut pysyvät samanlaajuisina, joten Seta tarjoaa myös jatkossa pukeutumistilan ja mahdollisuuden nykyisenlaiseen ryhmätoimintaan, kuten kahvi-iltoihin. Koulutustilaan mahtuu jatkossa isompia tilaisuuksia kuin Mannerheimintien tiloihin.

Muutto alkaa elokuun puolivälissä, joten elokuussa Setan tilojen käytössä ja asiakastyössä on rajoituksia. Lisätietoa asiasta antaa talous- ja hallintopäällikkö Nora Jouhten. Toimisto on kesälomien vuoksi suljettuna pääosan heinäkuusta. Aukioloajoista tiedotetaan nettisivuillamme myöhemmin kesäkuussa.

Nykyisissä vuokratiloissaan Ruskeasuolla Seta ry on toiminut vuodesta 2005. Järjestön vuokrasopimus irtisanottiin, kun tilat omistanut OP-kiinteistökeskus vuokrasi koko talon Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle. Uuden toimitilan omistaa IVG Polar oy.

Lisätietoa:
Nora Jouhten
050 9131 825
nora.jouhten[at]seta.fi

Katso uusi toimisto kartasta!

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design