Seta kouluttaa ammattilaisia moninaisista rakkaussuhteista 1.11.

Seta kouluttaa ammattilaisia moninaisista rakkaussuhteista 1.11.

Seta järjestää ainutlaatuisen koulutuspäivän ammattilaisille sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta pari- ja monisuhteissa 1.11.2017. Koulutus järjestetään Kulttuuritalolla Helsingissä klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

Koulutuspäivä tarjoaa perustietoa ja hyviä käytänteitä parien, moniskuntien ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Yhteisesti käsiteltäviä teemoja ovat sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden lisäksi tasa-arvoisen avioliittolain mukanaan tuomat muutokset, moninainen biseksuaalisuus ja muunsukupuolisuuden merkitys kumppanin ominaisuutena. Osallistujat voivat valita kiinnostuksensa mukaan yhden kolmesta workshopista, jotka ovat queer-näkökulman hyödyntämien pari- ja monisuhdetyössä, kriisin jälkeinen parisuhdetyö sekä erot ja kriisit sateenkaariparisuhteissa. Kouluttajina toimivat seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden asiantuntijat.

Osallistumismaksu on 110 €/hlö. Setan jäsenjärjestöjen jäsenille, työttömille, freelancereille ja opiskelijoille hinta on 90€. Hintaan kuuluu aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvi.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen: http://seta.fi/tapahtuma/rakkaussuhteet2017/
Koulutus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1055083987960839

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design