Sateenkaariseniorien ryhmä kokoontuu jälleen keväällä

Sateenkaariseniorien ryhmä kokoontuu jälleen keväällä

Sateenkaarisenioreille tarkoitettu avoin ja luottamuksellinen ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa lauantaisin klo 15–17 Palvelutalo Kantin Pysäkin tiloissa. Pal­velutalo sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Humalistonkatu 4, 00250 Helsinki.

Keväällä 2016 ryhmä kokoontuu 23.1., 20.2., 12.3., 9.4. ja 28.5. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmä on tarkoitettu seniori-ikäisille ja sitä lähestyville. Tar­koituksena on tarjota turvallinen tila keskustella ohjaajien johdolla. Uusien on helppo tulla mukaan, ja joka ryhmäkerran alussa käydään kuulumiskierros. Ryhmä on luonteeltaan ver­taistuellinen ja sen aikana keskustellaan osallistujille tärkeistä aiheista. Toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien toivei­den mukaisesti. Ryhmän periaatteisiin kuuluvat luottamuksel­lisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus sekä kunnioittaminen.

Ohjaajina toimivat Setan ja Transtukipisteen työntekijät.

Lisätietoja antaa Yhdenvertainen vanhuus -projektin projektikoordinaattori Outi Tjurin: puh. 050 462 4212, outi.tjurin@seta.fi

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design