Sateenkaariperheet ry:n viikonloppuleiri transmaskuliineille vanhemmille tai vanhemmuudesta haaveileville 28.-30.4.2017

Leiri järjestetään 28-30.4.2017 Naantalin Rymättylässä. Leiri päättyy sunnuntaina, joka on vappuaatto. Leiri loppuu lounaaseen, joten leiriltä ehtii hyvin mukaan vappurientoihin. Leiriläisillä on käytössään oma majoitusrakennus, jossa on majoitushuoneiden lisäksi sauna, takallinen ja televisiollinen koulutustila. Lisäksi löytyy langaton internet-yhteys. Keittiön varusteena liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni.
Leirille ovat tervetulleita isät, vaarit, isäpuolet, osa-aikaisät sekä kaikki muut itsensä vanhemmaksi kokevat sekä vanhemmuudesta haaveilevat transmaskuliinit. Leirin vetäjät ovat itsekin trans-isiä. Viikonlopun ohjelmassa on keskustelua, rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuus osallistua geokätköilyyn ja muuhun toiminnalliseen ohjelmaan. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain iltapalasta sunnuntain lounaaseen. Leirin hinta on 50e/henkilö. Hinta sisältää majoituksen, ruoat ja leiriohjelman. Matkat jokainen maksaa itse. Kimppakyydit mahdollisia (kts alla). Mukaan omat lakanat ja pyyhkeet. Ne voi myös vuokrata lisähintaan leirikeskukselta.

Leirillä kaikille on sisämajoitus. Majoittuminen useamman hengen yhteishuoneissa. Tosi herkkäunisia tai yksityisyyttä kaipaavia varten on muutama yksityishuone.

Leirille ovat tervetulleita niin ne, joilla on jo lapsi/lapsia kuin nekin, joilla lapsia ei vielä ole, mutta toivoisivat lapsia jonakin päivänä saavansa. Leirille ovat tervetulleita niin biologiset kuin sosiaaliset vanhemmat, ja niin uusperhe- kuin sijaisisätkin. Ei ole väliä millainen perhekokoonpanosi on tai millainen perhe on suunnitteilla tai haaveissa. Myöskään suhdestatuksella ei ole merkitystä. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittautua voit täällä

HUOMAATHAN:
Varausmaksu on 20e/henkilö. Vasta maksettuanne varausmaksun, leiripaikkanne on varmistettu. Varauslasku lähetetään sähköpostiinne muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta.
Varausmaksua ei palauteta, vaikka ilmoittautuminen peruttaisiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen, info@sateenkaariperheet.fi. Varsinainen leirilasku (joka on siis leirin hinta, josta on vähennetty jo maksettu varausmaksu) lähetetään myöhemmin erikseen!

Lisätietoja info@sateenkaariperheet.fi

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design