Sähköpostineuvonta

Lähetä viestisi osoitteeseen  miska.salakka[at]seta.fi (palveluohjaaja)

Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 2-3 viikon sisällä niiden saapumisesta. Mikäli arvelet, että viestisi ei ole saapunut ollenkaan perille, lähetä  tarkistusviesti. Kirjoitathan vain yhdelle työntekijälle, niin vältymme turhilta vastausjonoilta. Tarvittaessa ohjaamme viestisi juuri sinun kysymyksiisi erikoistuneelle työntekijällemme. Jos et ole varma, kenelle lähettäisit meilisi, lähetä se palveluohjaajallemme Miska Salakalle.

 

Voit kirjoittaa luottamuksellisesti mieltäsi askarruttavista kysymyksistä liittyen sukupuoleen tai sukupuolen ilmaisuun. Voit kirjoittaa, koskipa asiasi omaa tai läheisesi sukupuoleen tai sukupuolen ilmaisuun liittyviä pohdintoja, perheelle kertomista omasta sukupuolikokemuksesta, tarvettasi tukeen tai vain ajatusten vaihtoa. Voit myös kirjoittaa, mikäli tarvitset neuvoja esimerkiksi omien asiakkaidesi kanssa työskentelyyn ja asiakkaiden kunnioittavaan kohtaamiseen.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design