RAKKAUSSUHDETUOKIO lauantaina 5.3. klo 12-16

Ilmoittaudu RAKKAUSSUHDETUOKIOON TTP:llä lauantaina 5.3. klo 12-16

Setan Transtukipiste järjestää keväällä 2016 yhdessä Parisuhdekeskus Katajan kanssa kaksi Rakkaussuhdetuokiota pareille ja moniskunnille, joissa yksi tai useampi kumppani kuuluu sukupuolivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Rakkaussuhdetuokiot sisältävät ennen kaikkea pariskuntien/moniskuntien omaa keskinäistä työskentelyä, ei siis varsinaista ryhmäkeskustelua. Teemat täydentävät toinen toisiaan. Kerrat toimivat myös toisistaan irrallaan, eli ei tarvitse osallistua kaikkiin kertoihin.

Seuraava Rakkaussuhdetuokio on lauantaina 5.3. klo 12–16.

Ohjaajina toimivat Setan Transtukipisteen sosiaalipsykologi Eepu Autere ja Kataja Parisuhdekeskuksen psykoterapeutti, projekti-työntekijä Terhi Väisänen

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Eepu Autere, eepu.autere@seta.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 303 1522 (soitot  keskiviikkoisin klo 14–16 saa parhaiten kiinni).

 

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design