Radiodokumentti Olenko mies vai mikä?

Torstaina 13.3. klo 22.05-23.05 esitetään Ylellä radiodokumentti Olenko mies vai mikä? Sen jälkeen ohjelma on kuultavissa Yle Areenassa 30 päivää.

Olenko mies vai mikä? Norjan Barras-vuorella kokoontuu ryhmä, jonka jäsenet eivät kuulu perinteiseen miehen tai naisen sukupuolilokeroon. Valokuvan avulla he tutkivat omaa toisenlaista sukupuoltaan ja omaa minuuttaan. Valokuvalla voi kertoa asioita, joista on vaikea puhua. Ryhmän yhtenä tavoitteena on järjestää puutarhajuhla läheisille.

Toiveena on solmia siltoja yli väärinymmärrysten. Vertaisryhmään kuuluvat muun muassa naista sisällään piilottava xxy-mies Pertti, testosteronin korvaushoidossa oleva Lauri ja sukupuolensa naiseksi korjannut Jutta. Ryhmän vetäjä on valokuvaaja Miina Savolainen. Toteutus Helena Itkonen, Kai Rantala ja Hannu Karisto.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design