Puhetta yhdenvertaisuudesta videoilla ja Yle Areenassa

Katso Yle Areenasta translakia ja pakkosterilisaatiota käsittelevä ohjelma ja Youtubesta Mika Venholan puheenvuoro intersukupuolisuudesta sekä Transtukipisteen Hannan ja Maaritin keskustelua ikäihmisten huomioimisesta palveluissa.

”On väärin antaa signaali, että transihminen ei sopisi vanhemmaksi. Oikeusvaltiossa tätä ei voida pitää ihmisoikeuksien mukaisena”, sanoo Setan pääsihteeri Aija Salo Yle Fem -kanavan Spotlight -ohjelmassa (18.4.13), jossa käsitellään translakia ja pakkosterilisaatiota. Ohjelmassa on haastateltu myös muita asiantuntijoita.

http://yle.fi/ohjelmat/2028675

 

Lastenkirurgi Mika Venholan englanninkielinen puheenvuoro on nyt Youtubessa. Mika Venhola pitää pitää pienten lasten sukupuolta normalisoivia hoitoja ilman terveydellisiä perusteita ihmisoikeuksien vastaisena ja kertoo, että on tabu kritisoida näitä hoitoja antavia lääketieteellisiä asintuntijoita.

http://tinyurl.com/cu83qbl

 

Yhdenvertainen vanhuus -hankkeen Itsemäärittely, itsemääräämisoikeus, toimijuus – videolla Transtukipisteen työntekijät Maarit Huuska ja Hanna Autere keskustelevat sukupuolen moninaisuudesta ja ikäihmisten huomioimisesta palveluissa.

http://tinyurl.com/cggvwgk

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design