Puhelinneuvonta

Voit soittaa, koskipa asiasi omaa tai läheisesi sukupuoleen liittyviä pohdintoja, perheelle kertomista omasta sukupuolikokemuksesta, tarvettasi tukeen tai vain ajatusten vaihtoon.

Voit myös soittaa palveluohjaajalle tai sosiaalipsykologille, mikäli tarvitset neuvoja esimerkiksi omien asiakkaidesi kanssa työskentelyyn – mikäli tarvitset konsultaatiota erityisesti terapeuttisissa prosesseissa, voit soittaa johtavalle sosiaalityöntekijä- -perheterapeutille.

Palveluohjaajan puhelinaika on keskiviikkoisin klo 14–16 puhelinnumerossa 0503716899.

Palveluohjaajalta saat erityisesti  neuvontaa liittyen sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin ja sukupuolenkorjausprosessiin. Tarvittaessa palveluohjaajan kanssa voi käydä myös tukikeskusteluja.

Sosiaalipsykologin puhelinaika on torstaisin klo 15:15-17 puhelinnumerossa 0503031522. HUOM: lomien vuoksi seuraavan kerran 26.10.

Sosiaalipsykologin kanssa voit keskustella erityisesti  omaan tai läheisen identiteettiin liittyvissä kysymyksissä ja haastavissa elämäntilanteissa sekä tarvitessasi neuvoja esimerkiksi omien asiakkaidesi kanssa työskentelyyn tai pienten lasten kanssa toimimiseen ja muissa varhaiskasvatuskysymyksissä.

 

Kaikki puhelinkeskustelut ovat luottamuksellisia.

Kesä- ja jouluvapaiden aikana voi olla päivystystaukoa. Tarkista ajat Yhteystiedot-sivulta.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design