Puhelinneuvonta

Voit soittaa, koskipa asiasi omaa tai läheisesi sukupuoleen liittyviä pohdintoja, perheelle kertomista omasta sukupuolikokemuksesta, tarvettasi tukeen tai vain ajatusten vaihtoon.

Voit myös soittaa palveluohjaajalle tai sosiaalipsykologille, mikäli tarvitset neuvoja esimerkiksi omien asiakkaidesi kanssa työskentelyyn. Mikäli tarvitset konsultaatiota erityisesti terapeuttisissa prosesseissa, voit soittaa johtavalle sosiaalityöntekijä-perheterapeutille.

Palveluohjaajalta ja yhteisöpedagogilta saat erityisesti neuvontaa liittyen sukupuolen moninaisuuden kysymyksiin ja sukupuolenkorjausprosessiin. Tarvittaessa palveluohjaajan tai yhteisöpedagogin kanssa voi käydä myös tukikeskusteluja. Yhteisöpedagogin kanssa voit asioida myös ruotsin kielellä.

Sosiaalipsykologin kanssa voit keskustella erityisesti omaan tai läheisen identiteettiin liittyvissä kysymyksissä ja haastavissa elämäntilanteissa sekä tarvitessasi neuvoja esimerkiksi omien asiakkaidesi kanssa työskentelyyn tai pienten lasten kanssa toimimiseen ja muissa varhaiskasvatuskysymyksissä.

Palveluohjaajan puhelinaika on keskiviikkoisin klo 14–16 puhelinnumerossa 0503716899.

Sosiaalipsykologin puhelinaika on torstaisin klo 15:15-17 puhelinnumerossa 0503031522.

Yhteisöpedagogin puhelinaika on perjantaisin klo 12-14 puhelinnumerossa 0503264504.

Kaikki puhelinkeskustelut ovat luottamuksellisia.

Kesä- ja jouluvapaiden aikana voi olla päivystystaukoa. Tarkista ajat Yhteystiedot-sivulta.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design