Perhesuhdekeskus avasi puhelinpalvelun

Slogan ”Hyvinvointia sateenkaarikansan perhesuhteisiin” tiivistää uuden Perhesuhdekeskuksen palveluiden ja toiminnan idean. Kesällä 2017 on avatun Perhesuhdekeskuksen toiminta ja palvelut on suunnattu kaikille sateenkaari-ihmisille ja heidän perheenjäsenilleen, kuten esimerkiksi vanhemmille, puolisoille, lapsille, sisaruksille ja muille läheisille. Perhesuhdekeskus lisää hyvinvointia sateenkaarikansan perhesuhteisiin järjestämällä lähitulevaisuudessa monipuolista perhesuhteita tukevaa vertaistoimintaa, tarjoamalla ammatillista tukea erityisen vaikeissa perhetilanteissa oleville ja tuottamalla tietoa perhesuhteiden tueksi.

Sateenkaariperheet ry:n hallinnoima Perhesuhdekeskus tarjoaa ammatillista tukea erityisesti silloin, kun kyseessä on perhetilanne, johon ei saa tukea julkisista palveluista. Tällaisia voivat olla esimerkiksi pulmat vanhemmuuden jakamisessa apilaperheessä, sateenkaarevan monisuhteen kriisit tai solmut oman nuoren tai aikuisen lapsen identiteetin kohtaamisessa.

Perhesuhdekeskuksen puhelinpalvelussa puheluusi vastaa Terhi Väisänen (kuvassa oikealla). Hän on koulutukseltaan perhe- ja paripsykoterapeutti sekä psykiatrian sairaanhoitaja. Työkokemusta ihmissuhde- ja perhetyöstä hänelle on kertynyt yli 20 vuotta, viimeisimmäksi Sateenkaariparit-hankkeen asiantuntijana. Väisänen on työskennellyt pitkään myös päihteiden käyttäjien ja heidän läheistensä, pitkäaikaissairaiden ja erityislasten vanhempien sekä erilaisissa elämänkriiseissä olevien ihmisten kanssa. Lisäksi erilaiset mielenterveyden ongelmat ovat tuttuja teemoja.

Perhesuhdekeskuksen toiminnan käynnistymistä voit seurata Facebookissa ja verkkosivuilla. Toiminnan toteuttaa Sateenkaariperheet ry yhteistyössä Setan jäsenjärjestökentän kanssa, STEAn tuella. Perhekeskushanketta vetää projektipäällikkö Sanna Nevala (kuvassa vasemmalla).

Puhelinpalvelu: 050 444 4446 maanantaisin klo 15-17 ja perjantaisin klo 8-10

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design