Mietityttääkö seksiin tai seksuaalisuuteen liittyvät asiat? Mahdollisuus maksuttomiin käynteihin seksuaalineuvojaopiskelijalla!

Seksuaalineuvojaopiskelija Ave Valojää etsii 2 – 3 harjoitteluasiakasta. Suoritan työharjoittelun Setan Transtukipisteellä.

 

Seksuaalineuvonnassa käsitellään keskustelun avulla seksiin, seksuaalisuuteen, sukupuoleen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä ja ongelmia. Tapaamiskertoja on 1 – 5 asiakkaan tarpeesta riippuen. Asiakkaaksi voi tulla yksin tai kumppanin/kumppanien kanssa.

 

Koulutukseltani olen psykologi ja työskentelen osa-aikaisesti Transtukipisteellä. Sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhdemuotojen moninaisuus ovat minulle tuttuja teemoja. Seksuaalineuvojaopintojani suoritan Sexpossa.

 

Vastaanottoajat ovat tiistaisin 15.5. –  19.6. klo 14:00 – 18:00 välillä Transtukipisteellä osoitteessa Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki.  Käynnit ovat maksuttomia.

 

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen ave.valojaa@seta.fi. Ilmoitathan yhteydenotossa oletko tulossa yksin vai yhdessä kumppanin/kumppanien kanssa. Valitsen asiakkaat yhteydenottojärjestyksessä.

 

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design