Lauantaina Senaatintorille 11:15

Hei, huomenna olemme Senaatintorilla klo 11:15 alkaen.
Ensin on Sateenkaari Ensemblen laulusikermä (4 laulua, tula laulamaan tai vain kuuntelemaan!).
Järjestäydymme Aleksanterin patsaan juurelle äänikopin vierelle klo 11:15 alkaen ja laulamme klo 11:30 neljä uudelleensanoitettua lasten- ja kansanlaulua. Lauluvihko 2016

Klo 12 ja klo  12:15 Transtukipisteen Miska hakee Transtukipiste -kyltin kanssa ihmisiä Aleksanterin patsaalta Sukupuolen moninaisuus -blokkiin, jossa mukana mm. Transtukipiste, TRASEK, DreamWearClub ja ihan keitä vain, jotka haluavat liittyä mukaan! Tule sinäkin!

Lisätietoa myös FB:n kautta: https://www.facebook.com/events/290148371321023/

Haluamme, että Helsinki Pride -kulkueessa näkyy trans, muunsukupuolisuus, intersukupuolisuus ja queer sekä sukupuolen moninaisuus kaikkine queereine ja kummine vivahteineen – yhteiskunnallisesti kyseenalaistaen, riemulla tai ihan vain koska todellisuus on muutakin kuin cis- ja heteronormatiivisuus! Emme halua, että sukupuolen moninaisuus hukkuu erilaisiin HLB-iskulauseisiin.

Toivomme, että tämä ryhmä kasvaisi isoksi ja näkyväksi, ja että kaikkien olisi helppo liittyä mukaan. Olet tervetullut joukkoon riippumatta taustastasi. Riittää, että haluat sukupuolen moninaisuuden näkyvän, osoittaa solidaarisuutta sukupuolivähemmistöille tai vaikka antaa tukesi useiden eri järjestöjen ajamalle translain muutokselle.

Setan Transtukipiste, TRASEK ja DreamWearClub marssivat kulkueessa yhdessä ainakin valtakunnallisen Setan ja toivottavasti myös mahdollisimman monen muun ryhmittymän kanssa. Tämä siksi, että voitaisiin hyödyntää joukkovoimaa äänekkyyyden ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Miten sinä tai ryhmittymänne haluatte olla mukana tukemassa TIQ-näkyvyyttä? Tuletko yhteiseen blokkiin kanssamme, laulatko kanssamme, liehutatko translippua muualla kulkueessa, maalaatko kylttejä kulkueeseen tai kannustatko meitä reitin varrella?

Aloitamme kokoontumisen jo hyvissä ajoin. Tule joko suoraan blokkiimme tai jos et löydä meitä, noudamme ihmisiä Aleksanterin patsaan juurelta n. klo 12 ja klo 12:15.
(HUOM: LAULURUPEAMA JO KLO 11:30, siihen kokoontuminen mielellään klo 11:15 Aleksanterin patsaalla).

Nähdään kulkueessa!

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design