Kysely sukupuolivähemmistöön kuuluville neurokirjon henkilöille auki 31.11. saakka

Olen yhteisöpedagogiopiskelija Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Teen osana työharjoittelua Transtukipisteelle kartoitusta siitä miten Transtukipisteen palvelut voisivat entistä paremmin palvella neurokirjoon kuuluvien henkilöiden tarpeita. Kysely on auki 31.11.2016 saakka.

Linkki kyselyyn:

https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1191140&SID=71da607c-c509-4b3b-a25a-c9b51d6dfd75&dy=498640369

Linkki kyselyyn.

Tässä kyselyssä neurokirjolla tarkoitetaan henkilöitä joilla on piirteitä tai diagnoosi jostakin seuraavista: Aspergerin syndrooma tai muu autismin kirjon tila, ADHD tai ADD, Touretten syndrooma tai kielellinen erityisvaikeus (dysfasia). Sukupuolivähemmistöillä tarkoitaan esimerkiksi transihmisiä, intersukupuolisia ja muunsukupuolisia. Voit vastata kyselyyn myös läheisenä tai ammattilaisena, jos olet käyttänyt tai voisit käyttää Transtukipisteen palveluita.

Setan Transtukipiste tuottaa psykososiaalisia tukipalveluja intersukupuolisille, transihmisille ja heidän läheisilleen sekä toimii sukupuolen moninaisuuden asiantuntijana. Transtukipiste tarjoaa sekä maksutonta ammatillista keskusteluapua että vertaistukea.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen tekstin osoitteeseen veeti.nevalainen@humak.edu.

Jokainen vastaus on meille arvokas. Vastaukset ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain palveluiden kehittämiseen.

Veeti Nevalainen
Yhteisöpedagogiopiskelija
Humanistinen ammattikorkeakoulu HUMAK
veeti.nevalainen@humak.edu

Pahoittelut, tähän uutiseen ei voi kommentoida.

Transtukipiste

Pasilanraitio 5 (toinen kerros)
00240 Helsinki

Toimistolle kuljetaan hissillä Pasilanraition puolelta, jossa ovisummeri sijaitsee. Käynti on esteetön. Toimistolle pääsee myös Fredriksberginkadun puolelta portaita pitkin. Ilmoitathan etukäteen henkilökunnalle, mikäli käytät jälkimmäistä reittiä.

Setan Transtukipiste l  Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki  l  Sivun toteutus Niko Ala-Opas  |  Ulkoasu Musta Design